Brød
Grahams-Hvedeboller
Ingredienser: 2 ½ dl. vand eller skummetmælk 25 g. gær 1 tsk. melis 4 dl grahamsmel (ca.225 g.) ca. 3 dl. hvedemel (180 g.) fedtstof til bagepladen Tilberedningstid : Ca. 1 ½ time, heraf 45 min. for hævning og ca. 15 min. i ovnen. Ovntemperatur 200 gC. Til pensling: Vand |
Fremgangsmåde 1. Lun mælken eller vandet til ca. 37 ?C. og opløs gæren heri. 2. Tilsæt salt, melis og grahamsmel 3. Ælt dejen godt med hvedemel, til den er blank og smidig 4. Del dejen i 10-12 stk. og form hver til en bolle, som sættes på en smurt bageplade 5. Lad bollerne hæve et lunt sted 45 min. med et klæde over. 6. Pensl bollerne med vand og bag dem gyldne ca. 15 min. ved 200?C. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:21 Sidst Redigeret: 5-3-2024 |