Brød
Lynboller
Ingredienser: 20 stk. ca. 600 g Gluten mel 75 g gær 3 ½ dl mælk 75 g margarine 75 g sukker 3/4 tsk. salt Færdigbagt på 1 time. Æggestrygelse af 1 sammenpisket æg. |
|
Fremgangsmåde Mælken lunes til den er håndvarm 37 ?C. Gæren opløses heri og de øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til den er ensartet. Formes til en kugle, der hviler 2-3 min. - tildækket. Formes til boller, der sættes på en smurt bageplade. Efterhæver et lunt sted til dobbelt størrelse 20 - 30 min. - tildækket. Pensles med æggestrygelse. Bages i en 225?C. varm ovn ca. 10 min. på midterste rille. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:21 Sidst Redigeret: 15-3-2024 |