Brød


Lynboller




Ingredienser:
20 stk.
ca. 600 g Gluten mel
75 g gær
3 ½ dl mælk
75 g margarine
75 g sukker
3/4 tsk. salt

Færdigbagt på 1 time.
Æggestrygelse af 1 sammenpisket æg.

Fremgangsmåde
Mælken lunes til den er håndvarm 37 ?C. Gæren opløses heri og de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes til den er ensartet. Formes til en kugle, der hviler 2-3 min. - tildækket. Formes til boller,
der sættes på en smurt bageplade. Efterhæver et lunt sted til dobbelt størrelse 20 - 30 min. - tildækket.
Pensles med æggestrygelse.
Bages i en 225?C. varm ovn ca. 10 min. på midterste rille.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:21

Sidst Redigeret:
15-3-2024



279