Brød
Franske Flutes
Ingredienser: (6 stk.) 6 dl lunkent vand 75 g gær 3 tsk salt 2 spsk olie 900 g mel ( ca 15 dl) |
Fremgangsmåde 1. Rør lunkent vand og gær sammen 2. Tilsæt salt. 3. Ælt mel i til en smidig dej. 4. Stil dejen til hævning i ca 20 min. 5. Slå dejen ned og del den i 6 stykker. 6. Tril hvert stykke til en pølse ca 40 cm lang. 7. Efterhævning i ca. 20 min. 8. Rids flutene og pensl med æg 9. Bag dem ved stærk varme 250gC. i 15 min. HVIDLØGSSMØR Ingredienser 300 g smør 6 fed hvidløg 6 spsk persille Fremgangsmåde Skær ca 8 dybe snit på tværs af hvert flute. Rør fyldet sammen og smør det ned i snittene. Bages ved stærk varme 250g C i 5 min |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:21 Sidst Redigeret: 15-3-2024 |