Brød


Franske Flutes




Ingredienser:
(6 stk.)

6 dl lunkent vand
75 g gær
3 tsk salt
2 spsk olie
900 g mel ( ca 15 dl)

Fremgangsmåde
1. Rør lunkent vand og gær sammen
2. Tilsæt salt.
3. Ælt mel i til en smidig dej.
4. Stil dejen til hævning i ca 20 min.
5. Slå dejen ned og del den i 6 stykker.
6. Tril hvert stykke til en pølse ca 40 cm lang.
7. Efterhævning i ca. 20 min.
8. Rids flutene og pensl med æg
9. Bag dem ved stærk varme 250gC. i 15 min.

HVIDLØGSSMØR

Ingredienser 300 g smør
6 fed hvidløg
6 spsk persille
Fremgangsmåde Skær ca 8 dybe snit på tværs af hvert flute.
Rør fyldet sammen og smør det ned i snittene.
Bages ved stærk varme 250g C i 5 min




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:21

Sidst Redigeret:
15-3-2024



249