Brød


Pitabrød




Ingredienser:
8 stk a 125 g

72 g gær
3,6 dl vand
2,9  tsk salt
ca 575 g
manitoba  mel

Dressing til Pita:
½ l cremefraishe 18%
1 tsk. salt
Saft af ½ citron¨- eller 1½ spsk
1 brev oregano - 1/4 dl
evt lidt peber

Salat til Pita:
icebergsalat
tomat
agurk
løg

Fremgangsmåde
Alm. gærdej.

Rør på maskine ved middel hastighed ca. 10 min.

Lad hæve med fugtigt klæde over 30 min

Del dejen i 8 dele og form hver del til en lille bolle.

Lad hæve 30 min.

Rul bollerne let over med en kagerulle, så de bliver pandekageflade ca ½-1 cm.

Efterhæver 15 min.

Bages ved 275gC. i 5-6 min.
eller Airfry 240 gC i 4 min.




Sidst Uploadet:
Tuesday April 23 2024 10:37:06

Sidst Redigeret:
23-04-2024



357