Brød
Rugbrød fra TV2
Ingredienser: 25 g gær ca 3 dl. lunken vand 2 spsk. sirup 3 spsk. olie 1 spsk. salt ca 300 g. groft rugmel ca 250-300 g. hvedemel |
Fremgangsmåde Gæren røres ud i den lunkne vand. Heri sirup, olie, salt og til sidst de to slags mel lidt efter lidt. Røres sammen med ske. Æltes sammen med ekstra mel på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (ca 2 l) og hæver lunt tildækket med bagestykke i ca. 1 time. Bager på den nederste rille ved 200g C. i 40 min. Afsvaler på rist |
Andre Rugbrød: |
Godt groft Rugbrød Godt Rugbrød Hjemmelavet Rugbrød med Surdej 2017 Rugbrød Hurtigt og godt Kerne Rugbrød Kerne Rugbrød 2017 |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:22 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |