Brød


Rugbrød fra TV2




Ingredienser:
25 g gær
ca 3 dl. lunken vand
2 spsk. sirup
3 spsk. olie
1 spsk. salt
ca 300 g. groft rugmel
ca 250-300 g. hvedemel

Fremgangsmåde
Gæren røres ud i den lunkne vand. Heri sirup, olie, salt og til sidst de to slags mel lidt efter lidt.
Røres sammen med ske. Æltes sammen med ekstra mel på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i
en smurt form (ca 2 l) og hæver lunt tildækket med bagestykke i ca. 1 time. Bager på den nederste rille ved 200g C. i 40 min.
Afsvaler på rist
Andre Rugbrød:
Godt groft Rugbrød
Godt Rugbrød
Hjemmelavet Rugbrød med Surdej 2017
Rugbrød Hurtigt og godt
Kerne Rugbrød
Kerne Rugbrød 2017




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:22

Sidst Redigeret:
4-2-2021



268