Brød
Italienske Rundstykker
Ingredienser: 30 stk. 50 g. gær 7 dl. lunken vand 4-6 tsk. salt 40 g. sukker 2 spsk. olie 500 g. Durummel Ca. 600 g. hvedemel |
Fremgangsmåde Gæren udrøres med den lunkne vand. Salt, durummel, olie - og så meget hvedemel som dejen kan tage tilsættes. Dejen æltes grundigt til den er blank. Hæver lunt og tildækket ca. ½ time. Formes til boller og sættes på en smurt bageplade. Efterhæver tildækket til dobbelt størrelse ca. 40 min. Bollerne gives et krydssnit (evt. med en saks) og pensles med sammenpisket æg, når snittet har åbnet sig. Drysses med birkes og bages i 15-17 min. ved 220 C? eller i varmluft 200 gC |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:22 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |