Brød


Italienske Rundstykker




Ingredienser:
30 stk.

50 g. gær
7 dl. lunken vand
4-6 tsk. salt
40 g. sukker
2 spsk. olie
500 g. Durummel
Ca. 600 g. hvedemel

Fremgangsmåde
Gæren udrøres med den lunkne vand. Salt, durummel, olie - og så meget hvedemel som dejen kan tage tilsættes.
Dejen æltes grundigt til den er blank. Hæver lunt og tildækket ca. ½ time. Formes til boller og sættes på en smurt bageplade.
Efterhæver tildækket til dobbelt størrelse ca. 40 min.
Bollerne gives et krydssnit (evt. med en saks) og pensles med sammenpisket æg, når snittet har åbnet sig. Drysses med birkes og bages i 15-17 min.
ved 220 C? eller i varmluft 200 gC




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:22

Sidst Redigeret:
4-2-2021



253