Brød
Verdens Bedste Brød
Ingredienser:
|
Fremgangsmåde Ingredienserne blandes sammen i en skål ca. 15 timer før brødet ønskes serveret. Læg låg over og lad dejen stå på køkken bordet i 12 timer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og med nænsom hånd foldes brødet ind i sig selv nogle gange. Hæld det i et olieret skål drysset med mel og lad det igen hæve i 2 timer. Efter den 1. time tændes ovnen på 250g C på varmluft. Sæt en tom stegeso ind i ovnen samtidig. Efter de 2 timers hævning tages stegesoen ud og brøddejen hældes direkte over i den varme stegeso. Sæt stegesoen ind i ovnen med låg på 30 minutter. Fjern låget og skru ned til 230 gC og bag videre i 15 minutter. Brødet hældes ud på en bagerist og køler af i 20 min. Brødet er færdigt Se her |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:23 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |