Fremgangsmåde Gær
vand og surdej røres sammen på røremaskinen. Tilsæt Durum mel,salt og
hvedemel. Rør på laveste hastighed 10 min og 5 min på højeste
hastighed. Dæk dejen og sæt den i køleskab til næste dag
Sæt
ovnen på laveste varmluft ca 35 gC. Vend dejen ud på et meldrysset og
form med let/blid hånd ca. 16 rundstykker a 100 g.Gem 8 til næste
dag i køleskabet. Dyp dem i vand og derefter i birkes eller sesam.
Sættes
på smurt hulplade med en gennemvåd ler-urtepotte over hvert
rundstykke-eller et vådt lerfad. Sæt pladen lidt nede i ovnen og lad
rundstykkerne hæve 40 min.
Sæt varnen til 250 gC varmluft og bag dem 40-50 min. Tag urtepotterne ud og viderebag ca. 10 min
|