Brød


Rundstykker2




Ingredienser:
12 g gær
5½ dl vand
1½ dl surdej
12 g salt
150 g durum mel
650g hvedemel
Birkes
Sesam

Fremgangsmåde
Gær vand og surdej røres sammen på røremaskinen. Tilsæt Durum mel,salt og hvedemel. Rør på laveste hastighed 10 min og 5 min på højeste hastighed. Dæk dejen og sæt den i køleskab til næste dag

Sæt ovnen på laveste varmluft ca 35 gC. Vend dejen ud på et meldrysset og form med let/blid  hånd ca. 16 rundstykker a 100 g.Gem 8 til næste dag i køleskabet. Dyp dem i vand og derefter i birkes eller sesam.

Sættes på smurt hulplade med en gennemvåd ler-urtepotte over hvert rundstykke-eller et vådt lerfad. Sæt pladen lidt nede i ovnen og lad rundstykkerne hæve 40 min.

Sæt varnen til 250 gC  varmluft og bag dem 40-50 min. Tag urtepotterne ud og viderebag ca. 10 min





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:23

Sidst Redigeret:
4-2-2021



214