Brød


Rugbrød Softkerne - Airfry - Hurtig




Ingredienser:

1 stk 910 g bagt




250 g vand
60-70 g C.
9 g frisk gær
97 g Surdej.
0,9 tsk.salt

38 g Rugflager Valsede el. skårne rugkerner
50 g Blandede kerner

143 g Rugmel
62 g Hvedemel




Fremgangsmåde

Røres sammen i en skål.


Kom dejen i en smurt form 1,5 l.
Dyp spatel i vand,
så slipper den nemmere dejen.

Drys med forskellige frø.

Lad brødet hæve til dobbelt størrelse - 60 min..
Eller til formen max er fyldt 3/4 op

 Brug overdækningsplast.

Airfryer-Bake ved 170 g C i 1.10 time



Færdigbagt ved en centrumtemperatur på96 g C.








Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 10:37:25

Sidst Redigeret:
03-01-2023


276