Brød
Rugbrød Softkerne - Airfry - Hurtig
Ingredienser: 1 stk 910 g bagt |
250 g vand 60-70 g C. 9 g frisk gær 97 g Surdej. 0,9 tsk.salt 38 g Rugflager Valsede el. skårne rugkerner 50 g Blandede kerner 143 g Rugmel 62 g Hvedemel |
Fremgangsmåde Røres sammen i en skål. Kom dejen i en smurt form 1,5 l. Dyp spatel i vand, så slipper den nemmere dejen. Drys med forskellige frø. Lad brødet hæve til dobbelt størrelse - 60 min.. Eller til formen max er fyldt 3/4 op Brug overdækningsplast. Airfryer-Bake ved 170 g C i 1.10 time Færdigbagt ved en centrumtemperatur på96 g C. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 10:37:25 Sidst Redigeret: 03-01-2023 |