Desserter
Daim Is Ernas
Ingredienser: 5 æggeblommer 2½ æggehvide 2 dl flormelis korn af 1 st. vanille ½ dl hakkede og ristede hasselnøddekerner 2 x 56 g. daimchokolade 20 g. mørk chokolade 3 små makroner 40 g. marcipan ½ l piskefløde |
Fremgangsmåde 1. Æggeblommer og flormelis piskes godt. Tilsæt vanillekornene 2. Hak og rist nødderne 3. Hak chokolader, marcipan og makroner ret fint 4. Tilsæt det hakkede fyld. 5. Pisk fløden meget stiv. 6. Pisk æggehviderne stive 7. Bland fløden i æggemassen og herefter de stiftpiskede æggehvider 8. Giver ca. 2. l. færdig is. 9. Pyntes efter behag. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 16:51:16 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |