Desserter
Is Daim Sanne's
Ingredienser: Bund: 3 æggehvider 150 g sukker 150 g finthakkede (malede) mandler Fyld: 3 hele æg salmonellafri 3 spsk. sukker 3 dl. Piskefløde 1 st. vanille 4 stk. daim (eller 2 dobbelte) |
Fremgangsmåde 1. Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det helt stift og vend de finthakkede mandler i. 2. Kom marengsmassen i en springform beklædt med bagepapir. Bag den i ca. 30 min. ved 175 g C. 3.Afkøl bunden helt på bageristen inden isen kommes på. 4. Pisk æggene og sukkeret let og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen, sammen med grofthakket daim. Fordel ismassen og dæk den til. 5.Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer. Lad isen stå i ca. 20 min. på køkkenbordet før serveringen |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 16:51:17 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |