Desserter
Konfirmationsis
Ingredienser: Bunde: 4 æggehvider 100 g.. mandler 175 g. flormelis 2 spsk. mel Fremgangsmåde: De smuttede, hakkede mandler blandes med flormelis og mel og vendes i de stiftpiskede æggehvider. Heraf 2 store bunde. Bages ca. 30-40 min ved 130-140 C°. Chokoladeis Ingredienser: 125 g. mørk chokolade 3 æggeblommer 1 ½ spsk. sukker 3 dl piskefløde Fremgangsmåde: Chokoladen smeltes over meget svag varme. Æggeblommerne piskes i, én ad gangen, sammen med sukkeret. Fløden piskes og vendes i. Vaniljeis Ingredienser: 4 æggeblommer 4 spsk. sukker 2 tsk. vanille ½ l. piskefløde Fremgangsmåde: Æggeblommer piskes med sukker og vanille. Fløden piskes og blandes i æggeblandingen. I en form lægges en bund og herover chokoladeisblandingen. I fryseren ca. 1 time. Herover lægges en bund, og vanilleisblandingen øverst. Pyntes efter smag. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 16:51:17 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |