Desserter


Konfirmationsis




Ingredienser:
Bunde:
4 æggehvider
100 g.. mandler
175 g. flormelis
2 spsk. mel

Fremgangsmåde:
De smuttede, hakkede mandler blandes med flormelis og mel og vendes i de stiftpiskede æggehvider.
Heraf 2 store bunde.
Bages ca. 30-40 min ved 130-140 C°.

Chokoladeis
Ingredienser:
125 g. mørk chokolade
3 æggeblommer
1 ½ spsk. sukker
3 dl piskefløde

Fremgangsmåde:
Chokoladen smeltes over meget svag varme. Æggeblommerne piskes i, én ad gangen, sammen med sukkeret.
Fløden piskes og vendes i.

Vaniljeis
Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
2 tsk. vanille
½ l. piskefløde

Fremgangsmåde:
Æggeblommer piskes med sukker og vanille. Fløden piskes og blandes i æggeblandingen.
I en form lægges en bund og herover chokoladeisblandingen.
I fryseren ca. 1 time.
Herover lægges en bund, og vanilleisblandingen øverst.
Pyntes efter smag.





Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 16:51:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



228