Desserter
Yoghurt-Is
Ingredienser: (4 pers. portionsanrettet) 2 æg 3 dl. yoghurt 150 g. sukker saft af 1 appelsin 1 spsk. revet appelsinskal 250 g. jordbær 20 g. pistacier ( kan udelades) eller mandelflager |
Fremgangsmåde Æggeblommerne røres godt med sukkeret, yoghurt, appelsinsaft. Revet appelsinskal røres i. Isen sættes i en tildækket form i fryseren. Man tager isen frem når den har stået 3 kvarter i fryseren. Rører den godt igennem, det gentager man, når isen har stået i fryseren i ca. 1½ time, denne gang blandes ismassen med de to stiftpiskede hvider og isen fryses færdig. Isen stilles i køleskabet ca. 20 min. før de anrettes. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 16:51:17 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |