Desserter
Æble - Bagt med Kanel og med Flødeskum til
Se evt: og denne Ingredienser: 4 æbler 1 dl farin 1 spsk Kanel 25 g blødt smør 2 håndfulde mandler grofthakkede |
Fremgangsmåde Vask æblerne og udhul dem (gøres nemmest med en kartoffelskræller). Fjern kerner og æblehus, uden at lave hul nederst i æblerne Bland smør med farin, kanel og mandler. Fyld æblerne med kanelfyldet Bag æblerne 25-30 minutter i ovnen v. 125 grader varmluft (eller 15 minutter v. 150 grader varmluft). Æblerne kan også bages 3-4 minutter i mikrobølgeovnen. Æblerne er færdige, når de er gennembagte og toppingen er sprød. Pas på at æblerne ikke branker på toppen. Servér de bagte æbler lune med flødeskum eller vaniljeis til. Fra: https://nogetiovnen.dk/bagte-aebler-med-kanel-farin-og-mandler-nemt-og-laekkert/ |
Sidst Uploadet: Sunday October 06 2024 11:00:56 Sidst Redigeret: 23-2-2021 |