Forretter


Friturekogte Kinarejer




Ingredienser:
4 pers.

20 store kinarejer

Beignetdej

125 g mel (2 dl)
1 knsp. salt
1 dl. vand
3/4 dl. øl
2 spsk. olie eller smeltet smør
1 æggehvide

Til friturestegning
olie, palmin eller anden friturefedt

Dressing
2 dl. cremefraiche
tomatpuré
chilisovs
1 knsp. cayennepeber
Endvidere citron

Fremgangsmåde
Begynd med beignetdejen. Bland mel og salt og rør vand og øl
i til en klumpefri jævning. Tilsæt fedtstof. Lad dejen hvile 30 minutter.
Pisk æggehviden stiv og fold den i. Befri rejerne for skallen og tør dem.
Varm fedtstoffet - når en franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar.
Dryp rejerne i beignetdejen og kog dem - nogle stykker ad gangen - i det varme fedtstof.
Lad rejerne koge i fedtstoffet, til de er gyldne og sprøde. Læg dem kort på fedtsugende
papir og server dem varme med citromsnitter og en dressing af cremefraiche, der er
smagt til med tomatpuré, chilisovs og en anelse cayennepeber.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:10

Sidst Redigeret:
2-2-2021



253