Forretter
Friturekogte Kinarejer
Ingredienser: 4 pers. 20 store kinarejer Beignetdej 125 g mel (2 dl) 1 knsp. salt 1 dl. vand 3/4 dl. øl 2 spsk. olie eller smeltet smør 1 æggehvide Til friturestegning olie, palmin eller anden friturefedt Dressing 2 dl. cremefraiche tomatpuré chilisovs 1 knsp. cayennepeber Endvidere citron |
Fremgangsmåde Begynd med beignetdejen. Bland mel og salt og rør vand og øl i til en klumpefri jævning. Tilsæt fedtstof. Lad dejen hvile 30 minutter. Pisk æggehviden stiv og fold den i. Befri rejerne for skallen og tør dem. Varm fedtstoffet - når en franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar. Dryp rejerne i beignetdejen og kog dem - nogle stykker ad gangen - i det varme fedtstof. Lad rejerne koge i fedtstoffet, til de er gyldne og sprøde. Læg dem kort på fedtsugende papir og server dem varme med citromsnitter og en dressing af cremefraiche, der er smagt til med tomatpuré, chilisovs og en anelse cayennepeber. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:10 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |