Forretter


Maskeret Blomkål




Ingredienser:
Blomkål
æg
tomat
agurk
avokado
forårsløg
evt. gulerod og andre grøntsager

rejer eller skinke
evt. kogte lakse stykker

Creme fraiche dressing:
½ l creme fraiche
250 g  mayonnaise -
1 ps.
1 tsk salt
1 spsk. bernaice essens
peber

Fremgangsmåde
Kog blomkål med bid. Kom blomkålet i kogende saltet vand og kog 10 min. Tag det op.
Damp frosne laksestykker 10 min.
Kog æg.

Skær tomater og agurk i skiver, æg i halve.

Anret det kogte blomkål på fad med æg, tomat og agurk omkring.
Hæld dressing over og drys med rejer eller skinke. Serveres med flütes.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:11

Sidst Redigeret:
6-6-2023



309