Forretter


Pølsehorn




Ingredienser:
16 stk.

1 dl lumken vand
25 g gær
75 g margarine
ca. 450 g (7½ dl) mel
1 dl ymer
1 æg
½ tsk. salt

8 wienerpølser

æg til pensling

Fremgangsmåde
Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet.
Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og deles i to.
Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter.
½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen
fra den brede ende mod spidsen.
Stilles på plade med spidsen nedad.
Efterhæver ca. 10 min.
Pensles med æg.

Bages 20-25 min ved 200g C.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:11

Sidst Redigeret:
2-2-2021



198