Forretter
Pølsehorn
Ingredienser: 16 stk. 1 dl lumken vand 25 g gær 75 g margarine ca. 450 g (7½ dl) mel 1 dl ymer 1 æg ½ tsk. salt 8 wienerpølser æg til pensling |
Fremgangsmåde Vand og gær røres sammen. Margarinen smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min. Dejen slåes ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på plade med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 min. Pensles med æg. Bages 20-25 min ved 200g C. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:11 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |