Forretter


Rejetærte meget god




Ingredienser:
Tærtebunde:

150 g mel
100 g smør
75 g fromage blanc/kvark/creme fraise

Fyld:

150 g feta (smuldret græsk er ikke så salt)
150 g pillede rejer
2æg
1½ dl fløde
½ tsk tørret oregano
evt 1 hvidløgsfed

Fremgangsmåde
Tærterene serveres som forret evt. med grøn salat til
Arbejdstid 40 min
Hviletid dej 30 min
Bagetid ca 30 min
Findel fedtstoffet i melet og bland fromage blanc/kvark i.
Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd 2 tærteforme hermed.
Forbag ved 200 grader i 6-8 min. Bland smuldret feta og rejer og kom det på de
forbagte tærtebunde. Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg.
Hæld det over. Bag tærterne færdige - de skal have endnu 20 min. ved 200g




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:11

Sidst Redigeret:
2-2-2021



277