Forretter
Rejetærte meget god
Ingredienser: Tærtebunde: 150 g mel 100 g smør 75 g fromage blanc/kvark/creme fraise Fyld: 150 g feta (smuldret græsk er ikke så salt) 150 g pillede rejer 2æg 1½ dl fløde ½ tsk tørret oregano evt 1 hvidløgsfed |
Fremgangsmåde Tærterene serveres som forret evt. med grøn salat til Arbejdstid 40 min Hviletid dej 30 min Bagetid ca 30 min Findel fedtstoffet i melet og bland fromage blanc/kvark i. Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd 2 tærteforme hermed. Forbag ved 200 grader i 6-8 min. Bland smuldret feta og rejer og kom det på de forbagte tærtebunde. Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg. Hæld det over. Bag tærterne færdige - de skal have endnu 20 min. ved 200g |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:11 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |