Forretter
Skaldyrssuppe
Ingredienser: 6 Pers 25 g smør 1 hakket zitauerløg(ca. 75 g) 5 dl vand 1 krebseterning ca 50g 2 dl tør hvidvin 1 tsk delikatessepaprika 2 dl piskefløde 1 tsk groft salt friskkværnet peber 170g frosne optøede hummerhaler 100g frosne optøede rejer 1½ dl creme fraiche 38 % 50 g lakserogn dildkviste TILBEHØR Ristet brød |
Fremgangsmåde Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene heri. Tilsæt vand, krebseterning, hvidvin og delikatessepaprica, og lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min. Si suppe og tilsæt piskefløde, salt og peber og ladden koge op. Tilsæt hummerhaler og rejer og varm suppen igennem, uden at den koger. Smag til. Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener. Læg 1 spsk creme fraiche i hver tallerken og herpå lakserogn og dildkviste. TIP: Suppen kan evt. tilsættes 2 spsk. cognac. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:11 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |