Forretter


Skaldyrssuppe




Ingredienser:
6 Pers

25 g smør
1 hakket zitauerløg(ca. 75 g)
5 dl vand
1 krebseterning ca 50g
2 dl tør hvidvin
1 tsk delikatessepaprika
2 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
170g frosne optøede hummerhaler
100g frosne optøede rejer

1½ dl creme fraiche 38 %
50 g lakserogn
dildkviste

TILBEHØR
Ristet brød

Fremgangsmåde
Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løgene heri.
Tilsæt vand, krebseterning, hvidvin og delikatessepaprica, og
lad suppen koge ved svag varme i ca. 10 min. Si suppe og tilsæt piskefløde,
salt og peber og ladden koge op. Tilsæt hummerhaler og rejer og varm suppen
igennem, uden at den koger. Smag til.
Hæld ved anretningen suppen op i varme suppetallerkener.
Læg 1 spsk creme fraiche i hver tallerken og herpå lakserogn og dildkviste.
TIP: Suppen kan evt. tilsættes 2 spsk. cognac.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:11

Sidst Redigeret:
2-2-2021



311