Forretter


Spegepølse i Butterdej




Ingredienser:
Ost :
200 g udrullet butterdej
125g ost, Kornblomst eller Himmel Blå
1 æg til pensling

Ingredienser Spegepølse:
1 pk frossen butterdej
skiver af spegebølse
æggeblomme

Fremgangsmåde
Del butterdejen i to plader på ca. 30x15 cm. Fordel osten over halvdelen
af pladerne på de lange led, og rul dem sammen med osten inderst. Del i ca. 20 snegle,
og tryk dem let ud. Pensl med æg, og bag sneglene i en forvarmet ovn ved 200g i ca. 20 min.,
til de er fint gyldne. Servér dem lune

Fremgangsmåde Spegepølse:
Rul butterdejen til en plade. Læg herpå skiver af spegepølse. Rul dejen med spegepølse til en
fast lang pølse. Skær pøslen i centimetertykke skiver. kom på bageplade og pensl med æggeblomme.
Bages i ovn ved 200g til de er gyldne. Spegepølsen kan erstattes af ost i skiver.




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:12

Sidst Redigeret:
2-2-2021



254