Forretter
Spegepølse i Butterdej
Ingredienser: Ost : 200 g udrullet butterdej 125g ost, Kornblomst eller Himmel Blå 1 æg til pensling Ingredienser Spegepølse: 1 pk frossen butterdej skiver af spegebølse æggeblomme |
Fremgangsmåde Del butterdejen i to plader på ca. 30x15 cm. Fordel osten over halvdelen af pladerne på de lange led, og rul dem sammen med osten inderst. Del i ca. 20 snegle, og tryk dem let ud. Pensl med æg, og bag sneglene i en forvarmet ovn ved 200g i ca. 20 min., til de er fint gyldne. Servér dem lune Fremgangsmåde Spegepølse: Rul butterdejen til en plade. Læg herpå skiver af spegepølse. Rul dejen med spegepølse til en fast lang pølse. Skær pøslen i centimetertykke skiver. kom på bageplade og pensl med æggeblomme. Bages i ovn ved 200g til de er gyldne. Spegepølsen kan erstattes af ost i skiver. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:12 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |