Forretter


Spinattærte med feta




Ingredienser:
TÆRTEBUND

150 g mel
100g smør
75 g Karolines
fromage blanc/kvark

FYLD

350 g frisk spinat
3 forårsløg
(fintsnittede)
150 g feta
3 æg
1½ dl fløde
½ tsk oregano
evt 1 hvidløgsfed

Fremgangsmåde
Findel fedtstof i melet og bland fromage blanc/kvark i.
Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd en tærteform hermed.
Forbag ved 200 g i 6-8 min. Nip spinaten fri for grove stilke, skyl den godt og damp den kort
i den væde, der hænger ved sidste skylning. Lad spinaten dryppe af i en sigte. Kom den på den
forbagte tærtebund. Drys med fintsnittede forårsløg. Kom smuldret feta over. Pisk æg og fløde sammen
og krydr med oregano og evt. hvidløg. Hæld det over. Bag tærten færdig endnu 30 min ved 200g.

Fryseegnet




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:12

Sidst Redigeret:
2-2-2021



224