Forretter
Spinattærte med feta
Ingredienser: TÆRTEBUND 150 g mel 100g smør 75 g Karolines fromage blanc/kvark FYLD 350 g frisk spinat 3 forårsløg (fintsnittede) 150 g feta 3 æg 1½ dl fløde ½ tsk oregano evt 1 hvidløgsfed |
Fremgangsmåde Findel fedtstof i melet og bland fromage blanc/kvark i. Saml dejen. Lad den hvile koldt en halv time. Udrul dejen og beklæd en tærteform hermed. Forbag ved 200 g i 6-8 min. Nip spinaten fri for grove stilke, skyl den godt og damp den kort i den væde, der hænger ved sidste skylning. Lad spinaten dryppe af i en sigte. Kom den på den forbagte tærtebund. Drys med fintsnittede forårsløg. Kom smuldret feta over. Pisk æg og fløde sammen og krydr med oregano og evt. hvidløg. Hæld det over. Bag tærten færdig endnu 30 min ved 200g. Fryseegnet |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:12 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |