Forretter


Tun i randform




Ingredienser:
4 pers

200 g. tun i vand
1 ds. Tomat
1 lille løg
1 fed hvidløg
4 spsk. olie
4 æg
salt og peber
laurbær og timiangranulat

Cremefraichedressing.

1 bg. cremefraiche 18%
citron
salt, sukker
brun sennep

Flutes:

3 dl. vand
35 g. gær
1 tsk. sukker
3 dl. fuldkornsmel
5-6 dl mel

Fremgangsmåde
Varm olien og kom løget i. Herefter tomater laurbær og timian.
Snurre i 20 min. Tunen blandes med de piskede æg. Blandes sammen med
tomat blandingen og bages ved 175?C i ca. 40 min.
Serveres afkølet sammen med cremefraichedressing, ærter og flutes




Sidst Uploadet:
Friday March 15 2024 17:56:12

Sidst Redigeret:
2-2-2021



237