Forretter
Østers Glaserede
Ingredienser: 4 pers. 12 friske østers 50 g smør 2 finthakkede skalotteløg 1/4 liter tør mousserende vin 2 æggeblommer Østerssaft Salt, Peber 30 g russisk kaviar Rød og Orange 1 porre i fine tynde strimler Dild Tilbehør: Lunt flutes fra Specialbageren eller tynde skiver ristet brød |
Fremgangsmåde Østersene åbnes, saften hældes fra og gemmes og de lægges i et ovnfast fad. Sauter løgene klare i smør. Tilsæt mousserende vin og kog ind til 1/3. Si saucen og pisk æggeblommerne i. Pisk saften fra østersene i saucen og fortsæt med at piske over vandbad til den er cremet. Smag til med salt og peber. Fordel saucen hen over østersene og sæt dem under grillen i ovnen 3-4 minutter til de er gyldne. Skær porren i meget fine tynde strimler og blancher dem i kogende vand. Pynt østersene med kaviar, porrestrimler og dild. Tip: Man kan bruge grønskalsmuslinger fra Seven Seas i stedet for østers og pynte med lakserogn eller stenbidderrogn i stedet for russisk kaviar. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:12 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |