Forretter
Iskold persisk agurkesuppe med rejer
Ingredienser: 4 pers. Ingredienser 1 1/2 agurk (ca. 600 g) 1/2 løg 1 fed hvidløg 2 spsk. hakket dild 1 tsk. sesamolie 4 1/2 dl yoghurt naturel 1 1/2 dl cremefraiche 18% 1 tsk. salt friskkværnet sort peber 200 g pillede rejer Tilbehør: isterninger Pynt: dildkviste ristede sesamfrø |
Fremgangsmåde 1. Rens agurken, og flæk den på langs. Skrab kernerne ud med en teske, og skær agurken i små tern. Pil og hak løg og hvidløg. 2. Tag 1/4 dl af agurketernene fra. Blend resten sammen med løg, hvidløg, dild, olie, yoghurt og cremefraiche. Krydr med salt og peber. Stil suppen koldt. 3. Vend halvdelen af den resterende agurk og halvdelen af rejerne i suppen. Fordel suppen i tallerkner, og læg isterninger i. Pynt med de sidste agurketern og rejer samt dild og sesamfrø. Server straks. |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:13 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |