Forretter
Spinat-roulade med laks
Ingredienser: 4 pers. 450 g. Grofthakket spinat 150 g. Margarine 4 Æggeblommer 4 Æggehvider ½ tsk. Citronskal Salt, peber og muskatmød (kan udelades) Fyld: 200 g. Røget laks 100 g. Flødeost, neutral 1 dl. Creme Fraiche 2 spsk. Dild Dressing: 2 dl. Creme Fraise Lidt flødeost, neutral Dild Salt og peber |
Fremgangsmåde Spinaten blendes, margarine tilsættes i små blokke og blendes med. Æggeblommerne tilsættes sammen med citronskal, salt, peber og muskatnød. Blendes godt. Æggehvider piskes stive og vendes i spinatblandingen. Dejen lægges på en bageplade med bagepapir. I den form som bagepladen har. Bages i ca. 35 min. ved 200 grader Når pladen tages ud af ovnen dækkes spinaten med et fugtigt viskestykke og står tildækket til den er afkølet. Fyld: Laksen skæres i tern. Flødeost og Creme Fraiche blandes og der kommes dild i. Bland nu lakseterningerne i. Fyldet smøres nu ud på den afkølede spinatplade og den rulles til en roulade. Serveres med dressing og godt brød. Fra: http://www.anjasopskrifter.dk/showRecipe.asp?recipeID=1463 |
Sidst Uploadet: Friday March 15 2024 17:56:13 Sidst Redigeret: 2-2-2021 |