Forretter
Laksemousse
Ingredienser: 4 pers. 125 g varmrøget laks 1 spsk mayonnaise 0,50 dl cremefraiche 38% 0,50 dl purløg, fintklippet 1 øko citron, saft + lidt revet skal flagesalt sort peber, friskkværnet TIL SERVERING 1 håndfuld frisk purløg 2 spsk stenbiderrogn, hvis sæson 150 g feldsalat 1 citroner brød Prøv også |
Fremgangsmåde LAKSEMOUSSE Rør den varmrøget laks, mayonnaise og cremefraiche sammen med en gaffel til moussen har en lækker cremet konsistens. Rør purløg i og smag til med lidt citronsaft, citronskal, salt og peber. Anret med røget laksemousse, purløg og evt lidt stenbiderrogn, når det er sæson. |
Sidst Uploadet: Thursday August 15 2024 11:57:08 Sidst Redigeret: 15-8-2024 |