Forretter
Bruchetta med ferskner og basilikum
Bruchetta med ferskner og basilikum Louisa Lorang - 4 styk – 15 minutter – let Ingredienser: Creme: 150 g ricotta 150 g mascarpone 75 g fint revet parmesan 1 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg 1 spsk. citronsaft Salt og peber Bruchetta: ½ daggammelt brød olivenolie 1 fed hvidløg salt Topping: 2 modne tomater 3 modne ferskner eller nektariner olivenolie Salt og peber 2 håndfulde basilikum fra: |
Fremgangsmåde Creme: Rør ricotta og mascarpone med parmesan og smag til med olivenolie, fint revet hvidløg, citronsaft, salt og peber. Bruchetta: Skær imens brødet i skiver. Dryp det med lidt olivenolie og grill det på en varm grillpande eller grill. Gnid det sprøde brød med lidt hvidløg. Topping: Skær tomater og ferskner i mundrette chunks. Vend dem med en gavmild sjat olivenolie og krydr med salt og peber. Smør brødene med cremen, top med tomat, fersken og basilikum og servér straks |
Sidst Uploadet: Wednesday July 24 2024 08:03:30 Sidst Redigeret: 24-7-2024 |