Forretter


Bruchetta med ferskner og basilikum




Bruchetta med ferskner og basilikum
Louisa Lorang - 4 styk – 15 minutter – let

Ingredienser:
Creme:
150 g ricotta
150 g mascarpone
75 g fint revet parmesan
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Bruchetta:
½ daggammelt brød
olivenolie
1 fed hvidløg
salt
Topping:
2 modne tomater
3 modne ferskner eller nektariner
olivenolie
Salt og peber
2 håndfulde basilikum


fra:

Fremgangsmåde
Creme:
Rør ricotta og mascarpone med parmesan og smag til med olivenolie, fint revet hvidløg, citronsaft, salt og peber.
Bruchetta:
Skær imens brødet i skiver. Dryp det med lidt olivenolie og grill det på en varm grillpande eller grill. Gnid det sprøde brød med lidt hvidløg.
Topping:
Skær tomater og ferskner i mundrette chunks. Vend dem med en gavmild sjat olivenolie og krydr med salt og peber.
Smør brødene med cremen, top med tomat, fersken og basilikum og servér straks




<

Sidst Uploadet:
Wednesday July 24 2024 08:03:30

Sidst Redigeret:
24-7-2024



24