Forretter


Æbleflæsk




Ingredienser:
4-6 Personer

350 g Bacontern
2 Rødløg i både
2 spsk Friskpresset citronsaft
1 spsk Sukker
4 Røde æbler i både
½ dl Vand
1 spsk Frisk timian

fra

Fremgangsmåde

Læg baconternene i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter i ca. 5 min. ved jævn varme, til de er næsten gyldne og sprøde.

Tilsæt løg, citron og sukker og steg i yderligere 1 min. ved jævn varme. Kom æbler, vand og timian i og lad retten koge ved svag varme i ca. 10 min. eller til æblerne et let udkogte.

Vend retten godt sammen, anret den på et fad og server med godt rugbrød



<

Sidst Uploadet:
Sunday October 06 2024 10:46:02

Sidst Redigeret:
6-10-2024



7