Kager
Fastelavnsboller
Ingredienser: Vandbakkelser 125 g. margarine 125 g. mel (ca 2 dl) 2½ dl. vand ½ tsk. salt 4-5 æg Fremgangsmåde: 1. Fedtstoffet afbages med melet, og det kogende vand tilsættes. 2. Når afbagningen slipper skeen, tages gryden af, og salt og de sammenpiskede æg røres i lidt ad gangen. 3. Når dejen er rørt godt, sættes den på en smurt plade med ske (12 stk.). 4. Vandbakkelserne hæver meget og skal derfor ikke sættes for tæt. 5. Bages ved 190C? midt i ovnen i 35 min. 6. Når den beregnede tid er gået, kan man først tage én vandbakkelse ud, falder den ikke sammen i løbet af 1 min., tages hele pladen ud. Fyld Kagecreme med flødeskum og syltetøj Kagecreme 2 æg 4 spsk. sukker 2 spsk. mel 2½ dl. mælk korn af ½ stang vanille ¼ l. piskefløde Fremgangsmåde: 1. Æg, sukker og mel røres i gryden. 2. Vanille tilsættes. 3. Mælken hældes i og cremen bringes langsomt i kog under stadig piskning. Under afkølingen røres af og til i cremen. Pisk fløden og bland den med den kolde creme. Kom en klat chokoladeglasur på hver bolle |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:16 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |