Kager


Fastelavnsboller




Ingredienser:

Vandbakkelser
125 g. margarine
125 g. mel (ca 2 dl)
2½ dl. vand
½ tsk. salt
4-5 æg

Fremgangsmåde:
1. Fedtstoffet afbages med melet, og det kogende vand tilsættes.
2. Når afbagningen slipper skeen, tages gryden af, og salt og de sammenpiskede æg røres i lidt ad gangen.
3. Når dejen er rørt godt, sættes den på en smurt plade med ske (12 stk.).
4. Vandbakkelserne hæver meget og skal derfor ikke sættes for tæt.
5. Bages ved 190C? midt i ovnen i 35 min.
6. Når den beregnede tid er gået, kan man først tage én vandbakkelse ud, falder den ikke sammen i løbet af 1 min., tages hele pladen ud.

Fyld
Kagecreme med flødeskum og syltetøj

Kagecreme
2 æg
4 spsk. sukker
2 spsk. mel
2½ dl. mælk
korn af ½ stang vanille
¼ l. piskefløde


Fremgangsmåde:

1. Æg, sukker og mel røres i gryden.
2. Vanille tilsættes.
3. Mælken hældes i og cremen bringes langsomt i kog under stadig piskning. Under afkølingen røres af og til i cremen.

Pisk fløden og bland den med den kolde creme.

Kom en klat chokoladeglasur på hver bolle





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:16

Sidst Redigeret:
4-2-2021



258