Kager
The-Horn Helle's
Ingredienser: Meget gode 16 stk Dej : 50 g. gær 1 ½ dl. mælk 300 g. mel 1 spsk. sukker ½ tsk. salt 175 g. smør Fyld 100 g. smør 100 g. sukker 1 tsk.. kanel evt. lidt reven marcipan Pynt Æg til pensling, groft sukker, hakkede mandler eller hasselnøddekerner |
Fremgangsmåde 1. Rør gæren ud i den kolde mælk. 2. Tilsæt sukker, salt, mel og smør skåret i små stykker. 3. Slå eller ælt dejen sammen, den skal være ret blød. 4. Del den midt over, og rul hver halvdel ud som en rund plade. del hver plade i 8 trekanter. 5. Rør smør, sukker og kanel til fyldet sammen, og fordel det på trekanterne, evt. sammen med lidt reven marcipan. 6. Tril hornene sammen fra den brede ende, og sæt dem på plade med spidsen nedad. 7. Bøj dem let og pensl med æg. 8. Drys hakkede mandler eller nødder og lidt groft sukker på. 9. Lad dem hæve 10-15 minutter. NB! Hornene er fryseegnede. Tips! Vil du undgå, at fyldet flyder ud, kan du drysse en anelse mel på fyldet, inden hornene trilles sammen. Bages ved 200 C°. i ca. 15 min. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:16 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |