Kager


Konfektchokoladekage




Ingredienser:
En rigtig kage for slikmunde med både chokolade nougat Nutella og anfdre søde sager.

6 æggeblommer
4 spsk. kakao
250 gram god chokolade
100 gram blød nougat
200 gram smør
4 spsk. Nutella
3 spsk. honning
180 gram sukker
½ kop hvedemel

Fremgangsmåde
Smelt chokolade, nougat, Nutella og smør - der må ikke komme vandamp i blandingen, så klumper den.

Pisk æggeblommer med sukker og kakao - denne blanding må ikke blive for luftig.

Bland den smeltede chokolade med sukkerblandingen. Pisk til massen er samlet og tilsæt da mel.

Bag ved 180 grader i 30 minutter - dæk formen med stanniol.

Spis den kold.
Opbevar den i køleskabet.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



207