Kager


Kransekage Lene's




Ingredienser: Giver ca.7 ringe.
½ kg Marcipan- konfekt eller blå marcipan
150 g flormelis
1 æggehvide

Til toppe 500g kraskekagemasse + 2 æggehvider -sprøjtes ud med sprøjtepose og pyntes med hasselnødder.
Bages ca. 6 min ved alm ovn. og 3 min  ved varmluft.til de er gyldne og lækre. Kom dem i fryseren.

PS! Til en stor kransekage bruges 18 ringe og der skal bruges 2 kg.konfekt marcipan.

Fremgangsmåde
Bland flormelis og æggehvide sammen med konfektmassen. Rul massen til pølser ca.1½ cm tykke og kom den i kransekageforme.
10 min v 200g alm ovn derefter 4-5 min v 200g varm luft til kanen er gyndenbrun i kanten.

Lav knækglasur af:
250 g flormelis som piskes sammen med ca. 2 æggehvider. Pas på og kom evt. mere flormelis i, da den skal være ret tyk for ikke at flyde sammen. Kom knækglasuren i en plastikpose og lav et lille hul i det ene hjørne. Lav sik-sak mønster over ringene og sæt
ringene sammen i sektioner. ( Til 18 ringes kransekage , sættes ringene sammen 3 og 3 med smeltet sukker.

Kom ringe-sektionerne i fryseren.

Lav  chokolade vinger efter dette mønster som printes ud på A4-papir. Læg plastpose over mønstret og tegn med chokolade - Vend vingen og sprøjt den anden side. Lav lader tol vingerne på store knapper som overtrækkes med chokolade. Sæt vingerne på knapperne med smeltet chokolade og lad dem stå mellem to høje glas. Sættes på kransekagen dagen før festen med smeltet chokolade.

Vinger:
Klik på billedet af vingerne og gem det.Print til A4 størrelse :
Vinger





Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



259