Kager


Valentinskage




Ingredienser:
3-4 pers.

Smørdej:
75 g hvedemel
15 g flormelis
75 g koldt smør

Kransekagemasse:
100 g marcipan
30 g sukker
20 g æggehvider

Hindbærcreme:
1½ dl piskefløde
50 g hindbær
50 g makroner

Friske hindbær til pynt

En hjerteform på ca. 15-20 cm. i diameter

Fremgangsmåde
· Bland hvedemel, sukker og koldt smør til en fast dej. Rul den ud i ½ cm. tykkelse, så den passer til hjerteformen.
Tryk hjertet ud med formen. Læg det på bageplade med bagepapir.

· Bland ingredienserne til kransekagemassen, og kom det i en sprøjtepose. Sprøjt hjertets kant med massen hele vejen rundt.

· Bag bunden i ca. 10 min. ved 210 grader.

· Creme: pisk fløden stiv. Mos de optøede hindbær og vend dem forsigtigt i fløden sammen med knuste makroner. Fordel cremen over den færdigbagte,
afkølede bund. Pynt med friske hindbær.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



217