Kager


Kartoffelkager




Ingredienser:
6-8 Stk

½ portion vandbakkelsesdej

FYLD
1/4 l piskefløde
1 tsk vanillesukker

PYNT
125 g marcipan
1-2 spsk flormelis
kakao

Fremgangsmåde
Sæt dejen på plade i 3 cm tykkelse og 8 cm. lange kager, brug to spiseskeer eller kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud på pladen.
Bag vandbakkelserne 20-25 min. ved 200 g, husk ikke at åbne ovndøren de første 15 min. Skær et låg af vandbakkelserne straks de er bagt,
så bliver de ikke bløde.
Pisk fløden stiv med vanillesukker, og fyld det i kagerne. Ælt marcipanen med flormelis. Rul den ud med kagerulle til en tynd plade,
der udstikkes med et glas 8 cm i diameter. Rul dem ovale, og læg dem over kagerne. Drys kakao over marcipanen
TIPS: Kartoffelkagerne kan også fyldes med både creme og flødeskum. Beregn 1 dl piskefløde og ½ portion creme uden flødeskum, se vandbakkelser med creme.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



223