Kager
Kringle Fødselsdags
Ingredienser: 30 g gær 1 spsk lunken vand 200 g margarine ca. 300 g (5 dl) Safir mel 2 spsk sukker 2 æg Fyld: 75 g margarine 75g(5 spsk.) sukker 50 g rosiner 25 g sukat og: 250g marcipan & ½ pk Nougat æg til pensling 2 spsk. te-sukker 20g mandler |
Fremgangsmåde Gæren udrøres i vandet. Margarinen smuldres i melet. Vand, sukker og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen. Fyldet røres sammen. Dejen udrulles til en aflang plade. Fyldet lægges i en stribe langs midten af dejen. Siderne foldes halvt op om fyldet. Stangen formes til en kringle på pladen. Stilles til hævning ca. 30 min. Pensles med æg og drysses med tesukker og smuttede, flækkede mandler. Bagetid: ca 20 min ved 200 gC |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:17 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |