Kager


Kringle Fødselsdags




Ingredienser:
30 g gær
1 spsk lunken vand
200 g margarine
ca. 300 g (5 dl) Safir mel
2 spsk sukker
2 æg

Fyld:
75 g margarine
75g(5 spsk.) sukker
50 g rosiner
25 g sukat
og: 250g marcipan & ½ pk Nougat

æg til pensling
2 spsk. te-sukker
20g mandler

Fremgangsmåde
Gæren udrøres i vandet.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, sukker og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen.
Fyldet røres sammen.
Dejen udrulles til en aflang plade.
Fyldet lægges i en stribe langs midten af dejen.
Siderne foldes halvt op om fyldet.
Stangen formes til en kringle på pladen.
Stilles til hævning ca. 30 min.
Pensles med æg og drysses med tesukker og smuttede, flækkede mandler.
Bagetid: ca 20 min ved 200 gC




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:17

Sidst Redigeret:
4-2-2021



202