Kager
Kakao lagkage Søren Madsen's
Ingredienser: 1 pk. lagkagebunde 5 dl. piskefløde 3 spsk. .kakao 10 spsk. flormelis 2 spsk. sherry MOKKAGLASUR 150 g. flormelis 1 sjat kaffe (opskrift: 1 tsk. minutcirkel + 2 spsk. vand) 12 mandler |
Fremgangsmåde 1. Fløden piskes til skum. 2. Kakao og flormelis blandes i. 3. Bundene dyppes med sherry og lægges sammen med kakaoflødeskummet. 4. Det øverste lag glaseres med mokkaglasur. 5. Kagen pyntes med de smuttede mandler. Bunde 4 æg 125g (ca. 1½ dl) sukker 150 (ca. 2½ dl) mel 1 tsk hjortetaksalt el 2 tsk. bagepulver Fremgangsmåde: Æg og sukker piskes godt, melet røres i med let hånd. Lagkageformene 3 stk. smøres godt, og dejen fyldes i. Bager 10 min. ved 180 C°. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:18 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |