Kager
Mazarin Luksus
Ingredienser: DEJ 150 g mel 100g smør 50 g flormelis 1 æggeblomme 1 spsk koldt vand MAZARINFYLD 150g blød marcipan 75 g blødt smør 75 g sukker 1 æg OVERTRÆK mørk chokolade valnødder |
Fremgangsmåde Smuldr mel og smør sammen. Tilsæt flormelis, æg og vand, og saml dejen. Lad den hvile køligt 1-2 timer. FYLD: Rør marcipan, smør og sukker sammen, og rør ægget i. Rør ikke for længe, så bliver fyldet for luftigt og falder sammen under bagningen. Rul dejen ud på et meldrysset bord, og beklæd en tærteform hermed. Fordel mazarinfyldet i tærteformen. Bag kagen 15-20 min. ved 180 g, til den er let gylden. vendkagen ud på bagepapir, og fjern formen. Lad mazarinen køle af. Smelt chokoladen i vandbad. overtræk kagen med chokolade, og pynt med halve valnødder. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:18 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |