Kager
Moccaeclairs
Ingredienser: Ca 8 Stk ½ portion vandbakkelsesdej 3 dl piskefløde 1-2 tsk pulverkaffe 1-2 spsk sukker GLASUR 125 g flormelis 1 tsk pulverkaffe 1-1½ spsk koldt vand |
Fremgangsmåde Sæt dejen på plade i 7-8 cm lange kager, brug et par skeer eller en sprøjtepose. Bag dem i en 200 g varm ovn på midterste rille. Bag dem lette og luftige på ca. 20 min. Åbn ikke ovndøren det første kvarter, så falder vandbakkelserne sammen. Tag vandbakkelsrne ud, skær nogle små snit i dem og sæt dem tilbage 5 min. i den slukkede ovn, så bliver de gennemsprøde. Afkøl vandbakkelserne på en bagerist. Piak fløden stiv med pulverkaffe og sukker. Flæk vandbakkelserne, og læg dem sammen med moccafløden. pynt med glasur . |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:18 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |