Kager
Nøddekage med flødeskum Inger's.
Ingredienser: 200 g hasselnøddekerner 4 æg 200 g sukker ½ dl mel ½ dl kartoffelmel 1 tsk bagepulver korn fra 1 vanillestang PYNT: 1½ dl flødeskum 25 g revet mørk chokolade evt friske jordbær |
Fremgangsmåde Blend nødderne fint, tilsæt et æg ad gangen, og pisk godt ind imellem hvert æg. Tilsæt sukker, vanillekorn, mel, kartoffelmel og bagepulver, og pisk til en ensartet masse. Fordel dejen i et smurt tærtefad på ca. 20 cm i diameter, og bag den på nederste rille i en forvarmet ovn 170 g. i 30-35 min. Afkøl kagen helt. Pisk fløden til skum, og bred den over kagen. Drys med revet chokolade og evt. friske jordbær. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:19 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |