Kager
Nøddekurve
Ingredienser: 8 stk 100g hasselnøddekerner 100g smør 100g flormelis 2 spsk fløde 1 spsk mel |
Fremgangsmåde Mal eller hak nødderne meget fint. Bland nødderne med de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde, og varm det op under omrøring. Kog blandingen op, og lad den køle lidt af. Tegn på 2 stykker bagepapir 8 cirkler efter en kagetallerken, ca. 12 cm i diameter. Smør 1-2 spsk dej ud i her cirkel. Sæt en plade ad gangen i ovnen ved 200 g, og bag kagerne ca. 6 min, til de er gyldne. Lad kagerne køle lidt på pladen. løft dem forsigtigt med en paletkniv, og læg dem over et omvendt glas. Tryk forsigtigt kagerne ind mod glasset, og lad dem køle helt af. Fyld kagerne med is eller flødeskum, der er smagt til med lidt sukker og vanille samt henkogt frugt eller frisk frugt, der har trukket i lidt likør og sukker. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:19 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |