Kager
Sirupskage med smørcreme
Ingredienser: 300g Sirup 125 g sukker 2 dl kærnemælk 325 g mel 1 tsk natron 2 tsk kanel 1 tsk allehånde 1 tsk nelliker Smørcreme: 150 g smør 150 g flormelis |
Fremgangsmåde Pisk 300g sirup sammen med 125 g sukker og 2 dl kærnemælk. Bland 325 g mel, 1 tsk natron, 2 tsk kanel, 1 tsk allehånde og 1 tsk nellike i. Kom dejen i en velsmurt bradepande eller en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen 40-50 min ved 175 g i den nederste halvdel af ovnen Lad den blive kold. Rør smørcreme af 150 g smør og 150 g flormelis. Flæk den kolde kage, og fordel cremen mellem de to lag. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:19 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |