Kager
Smørstang
Ingredienser: 2 stk. 300 g. mel 200 g. smør eller Ama margarine 2 æg 3 spsk. sukker 50 g. gær (Der skal ingen væde i dejen) FYLD: 50 g reven marcipan 1 æggehvide 2 spsk smør Eller 100g sukker 100 g margarine PYNT: 1 æggeblomme groft sukker hakkede mandler |
Fremgangsmåde 1. Mel og smør hakkes sammen, gæren smuldres i. 2. Sukker og sammenpisket æg tilsættes. 3. Dejen æltes og deles og hvert stykke rulles ud til en aflang plade. 4. På midten fordeles fyldet, der er rørt sammen af reven marcipan, smør og æggehvide. 5. Dejens sider foldes op om fyldet, lukkes godt, lægges på smurt bageplade. 6. Stilles til hævning 10 min. på et lunt sted el 1o timer på et køligt sted. 7. Pensles med æg, drysses med sukker og mandler. Bages midt i ovnen ved 225?C i 20 min. Stangen kan fryses. Bedst med remonce |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:19 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |