Kager
Toscasnipper med Chokolade
Ingredienser: 24 stk 100 g smør 3 æg 200 g sukker 140 g mel 1 strøget tsk bagepulver 2 tsk vanillesukker 4 spsk mælk TOSCADEJ 75 g smør 4 spsk sukker 2spsk mel 1½ spsk mælk 75 g smuttede hakkede mandler PYNT 100 g smeltede overtrækschokoladeknapper |
Fremgangsmåde Til dejen smeltes smørret og afsvales. Imens piskes æg og sukker skummende. Heri røres mel, vanillesukker og bagepulver skiftevis med det afsvalede smør. Fyldes i den velsmurte form drysset med rasp og bages på en rist på nederste rille ved 175-200 g i 25-30 min. Imens varmes toskadejen. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad dem varme til en lidt tyk masse, den må ikke koge. Fordeles over den bagte kage, der bages i 10 min i midten af ovnen, til kagen er gylden. Afsvales lidt i formen. Skæres ud i firkanter på ca. 7 x 7 cm, og igen skæres kagerne over på skrå. Kanterne af kagerne pensles med den smeltede chokolade. Kagerne kan fryses helt færdige. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:20 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |