Kager


Vandbakkelser




Ingredienser:
2 dl vand
75g smør
100 g mel
3 hele æg str 3 ( ca. 1½dl)
1 spsk sukker
1 knsp salt

Fremgangsmåde
Bring vandet i kog med smør, sukker og salt. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og rør melet i. Sæt gryden over varmen
og rør i dejen 1-2 min., til den slipper grydens bund. Afkøl dejen lidt. Pisk æggene sammen i en skål. Pisk halvelen af æggene i dejen,
så en fjerdedel og så resten lidt ad gangen, til dejen falder i bløde klumper fra piskeriset

Vandbakkelsesdejen kan bruges til flere former for kager, kringler og walesstænger. Selve dejen er nem at lave blot man sørger for,
at den ikke bliver for tynd, for så flyder den ud under bagningen.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:20

Sidst Redigeret:
4-2-2021



201