Kager
Walesboller
Ingredienser: 12 Stk ½ portion vandbakkelsesdej 3 plader frossen butterdej (255g) CREME 2 æg 75 g sukker 50g smør 1 tsk vanille 2-2½ dl piskefløde GLASUR 100g flormelis 1½-2 spsk vand |
Fremgangsmåde Tø butterdejen op, og lav vandbakkelsesdejen. Rul hver plade butterdej til firkanter, der måler 18 x18 cm, og skær dem i 4 lige store stykker. Læg vandbakkelsesdejen på butterdejen i små runde boller og fold hjørnerne op mod midten. Ba dem 30-35 min. ved 200g på ovnens midterrille, og lad dem køle af. CREME: Pisk æg og sukkeer sammen i en tykbundet gryde og varm op under piskning, det må endelig ikke koge. Tag gryden fra varmen og pisk smørret i. Smag cremen til med vanille, og køl den helt af. Pisk fløden stiv. Klip en åbning i den ene side af bollerne og fyld dem med creme og flødeskum. Kom glasur på eller drys flor,elis over. |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:20 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |