Kager
Årets Kage 2001 Kokosharmoni
Ingredienser: Bund: 250 g æggehvider 140 g melis 35 g mel 80 g flormelis 250 g kokos Chokocreme: 500 g piskefløde 250 g hvid chokolade Mousse: 1 l fløde 13 blade husblas 300 g eksotisk frugtpuré 300 g melis 300 g æggeblommer Ganache: 200 g fløde, 200 g mørk chokolade |
Fremgangsmåde Bund: Pisk hvider og melis. Vend mel, flormelis, kokos i. Sprøjt ud i ringe, også op ad siden. Bages ved 160 grader i ca. 15 min. Chokocreme: Kog fløde, tilsæt chokoladen. Afkøl. Pisk let og hæld cremen på bunden. Mousse: Pisk æggeblommer og sukker. Smelt husblas og kom den i pureen. Smelt husblas i pureen og tilsæt denne. Tilsæt letpisket fløde. Hæld i til kanten. Toppes med ganache og frugter |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:20 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |