Kager


Sommerkage




Ingredienser:

Dej:

200 g smør
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g mel
3 tsk strøgne bagepulver

Marengsdej:

4 æggehvider
300 g sukker
2 tsk vanillesukker
100 g nøddekerner

Creme:

3 dl. piskefløde
3 dl. cremefraishe


Frugter


Fremgangsmåde
Bunden kan bages i forvejen. Dejen og marengsdejen bages sammen.

Dejen:
Smør og sukker piskes hvidt og skummende. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Herefter mælken og til sidst blandes mel og bagepulver - og vendes i dejen. Hældes ud på bagepapir i bradepanden - ca. 40 x40 cm.

Marengsdejen:
Æggehviderne piskes stive og sukker vendes forsigtig i. Vaniellesukker og de hakkede nødder tilsættes. Marengsdejen hældes oven på den anden dej og bages i ovnen ved 200 grader..--uden varmluft-- i ca. 30 min til overfaden er sprød.

Fløden piskes godt og cremefraishen blandes i. Vendes ud på den bagte bund og pyntes med forskellige frugter. Kagen er klar til servering.




Sidst Uploadet:
Saturday March 16 2024 06:03:21

Sidst Redigeret:
4-2-2021



214