Kager
Brunkage Julehus
Ingredienser: Smelt: 375g smør 300g mørk farin 150g lys sirup I en skål: 900g mel 1tsk natron 2 spsk stødt ingefær Flormelis/Glasur: 3 æggehvider piskes luftige tilsæt 675g flormelis 3 tsk citronsaft Pisk til den bliver snehvid og kan stå i små toppe Vinduer: Knuste bolcher Til tag: chokoladeknapper Skabelon til huset 1 del til for og bag 2 gavle 2 stk til tag 4 dele til skorsten |
Fremgangsmåde Hæld det flydende over i skålen og ælt dejen sammen. Dejen rulles ud på bagepapir yil en tykkelse på 3/4 cm. Læg skabelonen over og skær husets dele ud Bages ved 160g C varmluft i 7 min. Tages ud og ret kanterne til med en skarp kniv. Kom de knuste bolcher i vinduerne og sæt kagerne tilbage i ovnen i 4 min. Saml huset med glasuren og pynt |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:03:21 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |