Kager
Walesstang
walesstang Du må ikke åbne ovnen til walesstængerne for tidligt: Hvis de ikke er bagt færdige, risikerer du, at de falder sammen Hvis din dej er for tynd, vil den ikke hæve ordentligt op Du må ikke overfylde din ovn da det vil betyde mere damp, som også kan give et dårligt resultat Kom din walesstang over på en rist for at køle af Lad walesstangen køle af inden du kommer fyld på God fornøjelse med min opskrift på walesstang! Ingredienser:
VandbakkelseKagecreme 1 portion Kagecreme fra bilka Chokolade Jordbær eller hindbær marmelade 6 dl Flødeskum med vanille og 3 spsk.flourmelis Frugt og pynt fra |
Fremgangsmåde Lav kagecremen og sæt den på køl Vandbakkelse Tænd ovnen på 220 ºC almindelig ovn og beklæd 2 bradepander med bagepapir Kom vand, sukker og smør i en gryde og smelt smøren. Kom melet i gryden og pisk det godt og lad melet stege af i ca. 10 min. husk at røre i det. Tag gryden af varmen og lad dejen køle af til stue temp. rør i det en gang i mellem. Slå æggene ud i dejen et ad gangen og pisk det godt mellem hvert æg. Kom dejen i en sprøjtepose med stjerne tyl og sprøjt den ud på bagepladen i det ønskede mønster. Jeg har lavet min stang ca. 12 cm bred og lige så lang som min bageplade. Kom pladen ind i den varme ovn og bag stangen i 20-25 min. (HUSK ikke at åbne ovnen før efter min. 20 min. ellers falder dejen sammen) Samling Når dine stænger er kølet helt af smører du toppen med syltetøj (ikke helt ud til kanten). Fordel din kagecreme i ønsket mængde oven på syltetøjen i en bred bane på midten. Pisk fløden stiv med flormelis og evt. vaniljekorn Kom den stift pisket fløde i en sprøjtepose med stjernetyl og dekorer stangen som ønsket. Pynt den færdige stang med friske bær og lidt revet chokolade. |
Sidst Uploadet: Wednesday July 24 2024 17:46:08 Sidst Redigeret: 24-7-2024 |