Konfekt
Julekonfekt 2014
Ingredienser: PS! Rester kommes i fryseren til senere på det nye år! 3400g marcipan rød Odense 1400 g chokoladeposer fra odense 2 pk. blød nougat 1 stor ps.mandler 1 stor ps. valnødder 1 stor ps. hasselnødder 1 br.pistacienød 1br. Korender 1gl. sølvkugler 1 gl. kandiserede violer 2 gl. krymmel 1 fl. grøn frugtfarve 1 fl. rød frugtfarve ½ dl. cognac 1 pk. kræmmerhuse metalfolie 1 pk.bægre metalfolie Guld karameller og metalkugler |
|
Fremgangsmåde | |
1. Købt ( ca 40 stk.) | |
2. Marcipan med nougat . (600g) | med hasselnød |
3. Toppe med krymmel (400g) | |
4. Marcipanbrød med sølvkugler (600g) | |
5. Grøn marcipan med mandel (600g) | |
6. Marcipan med cognac og hakkede valnødder. (600g) | Pynt valnød |
7. Rød Marcipan med 1 br. korender (600g) | Pynt kandicerede Viol |
8. 1 pk.Sølvbæger med chokolade og nougat (Rester) | Pynt Hakket valnød og 1 br. pistacienød |
Rester | |
9. evt: (madeira og svesker) | |
10. Købt Guld karameller og metalkugler | |
11 . Florentinere |
Sidst Uploadet: Saturday March 16 2024 06:18:32 Sidst Redigeret: 4-2-2021 |